Funktioner av elektronisk cigarett

Uppfanns i Kina av Hon Lik i 2006, den elektroniska cigaretten (eller e-cigarett) är det generiska namnet för aerosolgeneratorer vars form är inspirerad av cigaretten. fabrikat av dessa är bland annat Aspire, Eleaf, GeekVape, Innokin, Joytech, Lost Vape, MLife, Peoplesmoker, Sigelei, Smok, Suorin, Uwell, Vaporesso, Voopoo och Wismec. MEn det finns många andra välkända e-cigarett tillverkare också.

Den elektroniska cigaretten eller vapoteuse används för att leverera smaksatt konstgjord rök som innehåller eller inte nikotin. Denna elektriska enhet är avsedd att” dessa e-cigg köpte vi från Vape.se“, det vill säga suga ånga erhållen genom uppvärmning av en flytande lösning som finns i en påfyllningsflaska eller patron. Placeringen av filtret innehåller en veke eller behållare för tobak substitut aromatisk e-juice. Exempel på sådan vätska hittar du ejuice, här, klicka här, se här . Men också på månmga andra ställen du kan köpa e-juice ifrån!

Påfyllningar är i form av flaskor av “E-vätskor” som består av propylenglykol eller glycerol, olika smaker och eventuellt nikotin. Idag finns det mer än 7 700 olika smaker. Nikotinnivåerna av E-vätskor för elektroniska cigaretter anges i mg / ml. Elektroniska vapinganordningar kan vara engångs-eller påfyllningsbara med hjälp av en påfyllningsflaska och tank eller med hjälp av engångspatroner.

Principen är att orsaka en mild uppvärmning (ca 60°C) en aerosol mer eller mindre koncentrerad i nikotin. Till skillnad från den traditionella cigaretten, för vilken temperaturen på härden kan nå 500-700 grader, är detta inte en förbränning.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.