Se på iptv-kanaler med NordVPN

NordVPN är det näst bästa värdet på denna lista tack vare sina snabba anslutningar, utmärkt stöd för flera plattformar och omfattande integritetsskydd, allt till ett lågt pris.

Leverantören har för närvarande 5100 + servrar, som är stationerade i 57 länder. Medan antalet servrar är långt över genomsnittet i branschen, är 57 platser något under den vanliga landräkningen.

NordVPN tillhandahåller pålitliga höghastighetsanslutningar som ger tillräckligt med fart för alla dina favoritaktiviteter online. Dessutom har providern inga bandbreddsbegränsningar eller data Caps, så du behöver aldrig oroa dig för att hålla koll på din VPN-användning på en Smart TV.

Netflix-tittarna kommer att uppskatta den hastigheten när de använder den för att Visa oblockerat innehåll. dreamfilms.se kommer också att finna att hastigheten kommer väl till pass.

Totalt 6 enheter kan samtidigt loggas in i tjänsten på en enda inloggning. Dessa enheter kan vara Android, Windows, macOS, iOS, Android TV, Amazon Fire TV eller Linux-plattformar, som NordVPN erbjuder native app support för alla dessa.

Utöver detta kan du också använda NordVPN för att se på iptv kanaler, och andra typer av streaming tjänster.

Om du bara är intresserad av att skydda din surfning kan du använda leverantörens behändiga Firefox-och Chrome-webbläsartillägg. Om du vill skydda fler än sex enheter samtidigt kan du utnyttja leverantörens omfattande routerkompatibilitet.

Oroa dig inte för din integritet när du prenumererar på NordVPN, eftersom företaget inte har några loggar av användarnas interaktioner online och accepterar Bitcoin för att skydda din prenumerations betalningsinformation.

Denna leverantör kundsupport är utmärkt, med dygnet runt live support chat, ett problem biljett inlämnande system och en sökbar kunskapsbas.